Toate categoriile

Set mobilier copii AS-013 Prescolar, alb

Set mobilier copii AS-013 Prescolar, alb

În stoc
6500 lei
6000 lei
Cantitatea
6000  lei/lună
Timp 3 luni

în Chișinău este
în Moldova este

Tipul creditului: Procurarea în 3 rate
Tipul creditului: Procurarea în 6 rate
Suma: --- lei în lună
Suma: --- lei în lună
Mulțumim pentru comandă. Vă vom contacta în scurt timp.
Descriere

Copilul tău merită tot ce este mai bun, iar noi cei de la Astro înțelegem asta. De aceea oferim seturi unice de mobilier pentru copii care îmbină funcționalitatea și estetica. Copilul dumneavoastră va adora masa și scaunul nostru, care sunt special concepute pentru a face învățarea, jocul și crearea cât mai confortabile.

Masa este dotata cu sertare practice care te vor ajuta sa tii lucrurile organizate, iar sezutul moale al scaunului va asigura confort chiar si pe perioade lungi de stat.

Una dintre principalele caracteristici ale mobilierului nostru pentru copii de la Astro AS-013 este rezistența și fiabilitatea acestuia. Studiind caracteristicile anatomice ale corpului unui copil, am proiectat masa și scaunul în așa fel încât să susțină postura corectă a copilului dumneavoastră. Designul elegant al mobilierului se va potrivi cu ușurință în camera oricărui copil, iar designul „creștere” va permite mobilierului să „crească” împreună cu copilul dumneavoastră, creând un spațiu confortabil pentru mulți ani de acum înainte.

Ne-am gândit și să facem mobila mai ușor de întreținut. Suprafața albă a mesei și scaunului este ușor de curățat de orice pete, ajutând la menținerea produselor în stare perfectă. Designul neutru face ca mobilierul nostru să fie potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Investește în sănătatea și confortul copilului tău cu seturile noastre de mobilier de la Astro AS-013. Desigur, vor fi un plus minunat și util pentru interiorul camerei unui copil și vor ajuta la crearea locului ideal pentru ca bebelușul să studieze și să se joace.

Caracteristici
Specificații principale
Material
Lemn
Produse similare
-15%
Bancă cu scaun reglabil Pink
Bancă cu scaun Roz (cu accesorii)
Bancă cu scaun Blue
-20%
Bancă cu scaun reglabil Blue
-30%
Măsuță colorată cu scaun
Măsuță cu scaun ''Mickey Mouse''
-14%
Bancă cu scaun ''Pj Masks''
Măsuță cu 2 scaune ''Frozen''
Măsuță cu 2 scaune Mickey Mouse
Bancă cu scaun Pink
Produse vizualizate
new
-8%
Set mobilier copii AS-013 Prescolar, alb
Plapumă- Transformer Leu